diumenge, 1 de març del 2020

Carnestoltes infantil




LAmpa de lEscola Guillem de Balsareny ha organitzat, per segon any, una rua infantil el divendres de Carnestoltes. Totes les disfresses han sigut realitzades a lescola amb materials reciclats, com són ampolles i garrafes daigua, caixes de cartró, diaris, etc.

A dos quarts de quatre, la rua va sortir de lescola seguint el rei i la reina Carnestoltes, ballant amb la música que animava lambient. Tot seguit la rua va anar a buscar els nens de la Llar d’Infants de Balsareny, que també ens van acompanyar fins arribar al Sindicat, on es va celebrar un ball solidari. El benefici, tant dels diners de lentrada –el cost era dun euro– com dels del berenar, que consistia en un tall de coca i xocolata –i que també tenia un preu simbòlic dun euro–, es donaran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil.

Al ball també es va fer un taller de màscares i vàrem tenir lactuació del Cristià, del gimnàs O2 de Balsareny, que ens va ajudar a tancar aquest ball solidari amb uns balls de zumba. Donem les gràcies, doncs, al gimnàs O2, a la pastisseria Bonals i a lAjuntament de Balsareny per la seva col·laboració.

Estem molt contents del resultat daquesta celebració, i esperem poder-la seguir fent durant molts i molts anys més. Que no desaparegui mai el Carnestoltes Infantil!

Text i fotos: Ampa Col·legi Guillem de Balsareny






  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.