dimarts, 8 d’octubre del 2024

‘Woof’, primícia d’un gos pallasso

 
Un dels racons de la plaça de la Mel va ser l’escenari escollit perquè el dia 21 de setembre fóssim testimonis de Woof, un espectacle clown dirigit per Leandre Ribera, un dels millors pallassos contemporanis a nivell internacional, col·laborador habitual d’artistes i entitats com Tortell Poltrona, Cia La Tal, Dirk&Fiend o Circ Price, amb una trajectòria de més de quaranta anys que l’ha fet voltar per mig món i rebre infinitat de premis i distincions.

 
Woof, interpretat pel clown Pere Hosta, ens va fer visualitzar, a través de la mirada d'un pallasso, els pensaments humans que atribuïm als gossos. Tothom hem parlat en alguna ocasió amb un gos i hem esperat la seva resposta, i sempre ens ha contestat el que esperàvem: un sí! El pallasso també dirà sí a tot. El gos és l'animal més fidel, i el pallasso és lleial al seu públic.

 
Així és com Pere Hosta, en una matinal plena de mirades de complicitat i de moltes rialles, ens va fer partícips de Woof, un espectacle que en aquell moment encara estava en construcció. Així, l’artista va poder fer servir les reaccions del públic de Balsareny per perfeccionar la seva obra, que serà estrenada oficialment a Girona el proper mes de novembre.
 
Gràcies, Pere, per fer-nos gaudir participant en un espectacle després del qual només podem dir: Guau!

Text i fotos: Jordi Vilanova


 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.