dilluns, 19 de novembre del 2018

VII Festa de les Entitats



Balsareny va celebrar el diumenge 18 de novembre la VII Festa de les Entitats, que vol posar en valor la feina, desinteressada i contínua, de les associacions culturals, esportives, cíviques i socials del poble. Les entitats van exhibir una mostra de les seves activitats a la plaça de la Mel, en carpes instal·lades a l’efecte; una part de la plaça era ocupada també per un mercat amb ofertes d’artesania popular i gastronomia, i per diverses atraccions per a la quitxalla.

El matí va començar amb possibilitat de pluja, i alguna gota escadussera es va escapar, però això no va espantar les associacions locals. Al final, el dia va aguantar i fins i tot va sortir el sol una estoneta, de manera que la festa va ser lluïda i participada.

A més de les carpes de les entitats, el programa preveia una exposició de vehicles, a cura de les ADF Tres Branques; observació del sol, joc de l’oca astronòmica i joc dels planetes, a càrrec dels Astroamics; un assaig de Pastorets de Balsareny obert al públic; partides simultànies si ràpides, per part del Club d’Escacs Balsareny; exposicions i balls de gegants a càrrec de les colles Geganters i Grallers de Balsareny (amb possibilitat de fer ballar la geganta Maria) i geganters i Grallers Els K+Sonen, de Balsareny; exposició de vehicles clàssics per part del Club Autocross; un rocòdrom inflable a cura del Centre Excursionista Balsareny; un joc de ping-pong ofert pel Centre Instructiu ni Recreatiu; activitats infantils, sorteig d’una panera i servei de tapes i begudes.

Hi van participar, a més de les indicades, entitats com Càritas Parroquial de Balsareny, Club d'Handbol Balsareny, Club Natació Balsareny, Comissió Festa dels Traginers, Grup Eire-Creu Roja, Mans Unides i Penya Madridista Balsareny.

A migdia hi va haver un dinar popular de les entitats. I a la tarda, l’espectacle teatral “Les Clink”, per la companyia Les Bianchis, dins la programació de Tempo.

Cal felicitar totes les associacions que van participar en aquesta festa, i la bona organització de les regidories de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Balsareny.

Sarment
Fotos: A.Selgas
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.