dimecres, 21 de novembre del 2018

Els Pastorets es renoven a fons


El passat setembre, l’assemblea dels Pastorets de Balsareny va nomenar nou director artístic en Climent Ribera, ajudat per l’Anna Obradors, i emprendre una decidida renovació de l’espectacle nadalenc, per a tots els públics, que fa tants anys que es representa.

Des d’aleshores, actors i actrius estan assajant de valent una obra que, sense deixar de ser la tradicional que tothom coneix, aquest any presentarà novetats de tota mena: nous efectes especials, elements i moviments escènics, tramoia, vestuari, maquillatge, il·luminació i so... També els que treballen entre bastidors s'estan esforçant molt per oferir un espectacle més àgil, divertit i visualment potent. 

Les funcions seran els dies 25 de desembre (a les 18:30) i 30 de desembre de 2018, i 6 i 13 de gener de 2019 (a les 17:30) a la sala Sindicat de Balsareny.

Les entrades es poden adquirir anticipadament per internet, al web www.pastoretsbalsareny.cat  amb preus rebaixats: 8 euros els adults, 7 euros les persones de més de 65 anys i 4 euros els menors de 12 anys. La venda en taquilla, mitja hora abans de les representacions, tindrà una entrada general de 10 euros, i 5 euros per als menors de 12 anys. 

Els Pastorets de Balsareny
Foto (de gener de 2018): Jordi Sarri


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.