dijous, 15 de novembre del 2018

Comissió de Reis



Com cada any en aquestes dates, ens preparem per rebre el Príncep Assuan i els Reis de l’Orient. I com passa en els darrers anys, des de la Comissió dels Reis de Balsareny fem una crida a la col·laboració per part vostra per continuar mantenint aquesta tradició.
Aprofitem el moment per donar les gràcies a totes aquelles persones que, de manera totalment desinteressada, ens ajuden a fer una festa ben lluïda, sigui fent de Reis i de patges, posant les furgonetes o els tractors per a les carrosses, ajudant-nos a maquillar, a vestir i pentinar tota la colla de gent que participa a la cavalcada, a vigilar que ningú prengui mal durant la ruta, als que ens ajudeu a fer cartells i a qui escriu el pregó, al que s’enfila al campanar de l’església per encendre els focs d’artifici, als que es cuiden de tenir el vestuari i les perruques a punt, a qui munta els trons i les carrosses... A tots vosaltres i als que ens deixem, moltes gràcies.
Però us hem de dir que malauradament cada vegada som menys a fer tots aquests preparatius i que necessitem ajuda. Necessitem gent. Ens calen joves i grans que vulguin donar-nos de manera continuada un cop de mà per fer-ho cada vegada millor. Ens dirigim a tothom que encara no té petits a casa amb qui passar aquests dies, o bé que els que tenia ja s’han fet grans. Us demanem que vingueu a col·laborar ara i també després. Perquè no podem deixar perdre aquesta tradició, però en aquests moments som tan pocs que potser no hi arribarem. I no només per organitzar, també ens falta gent a la cavalcada: fem una crida a qui vulgui fer de Rei, de Príncep Assuan (o per què no, de Princesa  Khanum) i sobretot patges que acompanyin a ses majestats.
Tenim previst que els nens puguin entregar les cartes al Príncep (o, com dèiem, Princesa si s’escau) el proper dissabte dia 15 de desembre a les 18:00 hores al Sindicat.
Els dies 3 de gener de 10 a 13 hores i el dia 4 de gener de 17 a 20 hores serem al pavelló per recollir les adreces de tots aquells que vulgueu que els Reis passin per casa vostra. Tal i com vàrem fer l’any passat, NO heu de portar cap regal. Només ens cal un nom i l’adreça on voleu que els Reis vinguin.
Si tot va bé, els Reis de l’Orient amb tota la comitiva arribaran a Balsareny el dia 5 a partir de les 18h.
A tots aquells que ens vulgueu donar un cop de mà, que us faci il·lusió fer de patges o de Reis, us demanem que ens envieu tan aviat com pugueu un correu a l’adreça de correu electrònic:  reisdebalsareny@gmail.com
La Comissió dels Reis de Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.