dijous, 1 de novembre del 2018

Balsareny avui



BALSARENY AVUI

Meritxell Xandri i José Galera al servei de la Piscina Municipal

Hem deixat enrere un altre estiu i amb aquest la Piscina Municipal de Balsareny. Valorant un any més aquest servei puntual i eficient de balsarenyencs en l’atenció de la recepció, hem canviat unes breus impressions amb els seus responsables: la Meritxell Xandri Ojeda i en Josep Galera Morales. Enguany el socorrista no ens ha volgut fer arribar les seves impressions.

Des de la porta principal i des del taulell de recepció de la Piscina, són llocs on un mateix viu i coneix caràcters i comportaments dels usuaris que visiten les instal·lacions de l’estiu i de les merescudes vacances. També permet tenir una relació social amb persones que fa un temps que potser no veies, i noves i petites generacions que any rere any permeten valorar la crescuda natural que comporta el pas del temps.

Meritxell Xandri: “La meva experiència –porto treballant set temporades a la recepció– fa que any rere any ompli satisfactòriament el poder donar un servei a centenars de persones que durant la temporada estiuenca trien gaudir de l’estiu passant-lo a la nostra Piscina Municipal. Aquest lloc et permet tenir un record envers aquelles persones que vas conèixer i que en l’actualitat ja no es troben entre nosaltres, i al mateix temps també conèixer noves persones que potser visiten per primer cop el recinte. Enguany, i parlant d’incidències, hi ha hagut uns temes diferencials no coincidents amb la persona responsable del servei del bar, que com a conseqüència d’un mal moment econòmic ens va arribar a culpar d’aquest fet negatiu, cosa que no vaig entendre. I pel que fa a les meves impressions, doncs puc dir-vos que han estat les de sempre, és a dir, haver-te d’imposar en alguns comportaments dels més menuts, que per altra banda són l’alegria diària; però, amb tot, he pogut desitjar un bon estiu a tothom”.

Josep Galera: “Enguany s’havien acomplert tres temporades sense fer aquest servei i avui et puc dir que una de les satisfaccions més grans ha estat poder veure alguns d’aquells nens i nenes coneguts que s’han fet grans. Pel que fa a les incidències, coincideixo amb la Meritxell, amb les tensions que hi ha hagut amb el responsable del bar com a resultat del mal moment econòmic que ha patit aquest estiu, com si nosaltres en fóssim els culpables. I dels moments agradables d’aquest servei puc parlar-vos del crit d’atenció que moltes vegades has de fer als més petits; ara bé, són tots una meravella. Amb tot, ha estat un bon estiu”.

Josep Gudayol i Puig


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.