dilluns, 11 d’octubre del 2021

Els Traginers de Balsareny, a la Fira de Calella

Balsareny va ser present a la 40a edició de la Fira de Calella, del 23 al 26 de setembre. L’Ajuntament de Calella va convidar, novament, la Festa dels Traginers, i hi vam passar un cap de setmana intens, amb ambient acollidor i festiu. La primera vegada que vam assistir a la Fira va ser l’any 1981 i hi hem seguit participant aleatòriament, fins a set ocasions. 



La Fira de Calella i l’Alt Maresme va celebrar els seus 40 anys després de suspendre l’edició 2020 a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19. Una vegada més, la Fira va tenir l’emplaçament de sempre, a tocar del mar: el passeig Manel Puigverd, amb totes les mesures de seguretat (aforament, distància de seguretat, mascaretes, gel hidroalcohòlic i prohibit fumar dins el recinte firal). 




Activitats per a petits i grans, artesania, productes d’alimentació, concerts i espectacles per a tota la família van ser presents durant els quatre dies. Des de concerts de música fins a espectacles, tallers de pintura amb vi, de robòtica, fang, etc. Un recinte firal amb prop de 5.000 m2, més de 100 expositors i 60.000 visites en un cap de setmana que va coincidir amb la Festa Major de Calella. 



Els visitants, per tal d’accedir al recinte, havien de pagar una entrada simbòlica de 3 € que servia per a tots els dies. Els expositors portàvem l’acreditació pertinent per entrar i sortir del recinte. L’Ajuntament de Calella va facilitar als expositors uns estands amb persiana automàtica que facilitava la feina, ja que al vespre no calia desmuntar i tornar-ho a muntar l’endemà; així com també la presència de vigilància.
 
Comissió Festa del Traginers
Fotos: Alfred Selgas / Dafne Molina 

En Jordi Turull també ens va venir a visitar

La representació de Balsareny a l'estand de la Fira

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (jaqueta blanca)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.