dijous, 28 d’octubre del 2021

L’estiu a casa: servei de proximitat des de la Piscina Municipal

BALSARENY AVUI
 
 
Encara que sigui remunerat, cal donar gràcies a totes aquestes persones que durant l’estiu porten a terme aquesta tasca de servei envers el públic. Un any més, “Balsareny Avui” ha parlat amb l’equip responsable d’aquest servei estiuenc a la Piscina Municipal de Balsareny.
 
Preguntats de com ha anat això del contracte, ens diuen que han estat contractats per l’empresa GLOBAL ATTENIVE, SL.
 
Mercedes Nokeneo ha tingut una molt bona impressió per la bona convivència de tota la gent del poble. La Mercedes és el primer any que participa i gaudeix d’un estiu a la piscina de Balsareny; sobre el contracte, ens diu que l’ha trobat perfecte. Pel que fa a l’horari, li ha semblat també perfecte, ja que ha fet una jornada agradable des de les 10 del matí a les 3 de la tarda. Sobre la nacionalitat dels usuaris, ens diu que han estat gent de casa, però que també hi han hagut alguns estrangers. La Mercè diu que l’any que ve hi tornaria amb molt de gust.
 
Isabel Ribera Alonso hi ha estat molt de gust, ja que ens comenta que està avesada al tracte amb el públic en general des del seu treball en el món de la perruqueria. Sobre si repetiria, ens diu “I tant! Ha estat una experiència formidable. Repeteixo, una experiència per repetir, ja que he conegut gent molt maca i és molt agradable viure el dia a dia i trobar-te amb persones conegudes i conèixer-ne d’altres”.
 
Josep Galera Morales ha estat un any més complagut per fer un servei a la nostra comunitat balsarenyenca i a tot el públic. Ens diu que “Enguany hi ha hagut una mica més d’enrenou com a conseqüència del maleït Covid 19, perquè hem hagut d’intensificar el control sever en les entrades. El Josep ens diu que fa ja 4 anys que té la sort de poder fer aquest servei i malgrat els anys participant-hi ens comenta que sempre et trobes amb alguna dificultat o altra. Per això vol donar les gràcies a tots els companys que l’han ajudat. Li preguntem si repetiria i ens diu “Bé, i tant; però no depèn de mi”.
 
Martí Garcia Flotats ens comenta que aquest és el seu tercer any a la Piscina Municipal de Balsareny. Des de que va començar dins aquest món del socorrisme no ha treballat en cap altra piscina que no sigui aquesta. Ens diu: “El meu criteri a la feina és el respecte i intentar veure la necessitat i el moment emocional del client, intentar connectar i posar-m’hi al nivell per un servei còmode i eficient”. Continua: “Per posar-vos un exemple: un nen que corri pel recinte és que se sent content de trobar-se amb els amics, i en comptes de renyar-lo parlo amb ell d’un altre tema i li comento suaument el que és bo o dolent per a ell”. El Martí dona les gràcies a tothom.
 
Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.