dilluns, 14 de juny del 2021

Tempo: ‘Italino Grand Hotel’

 
El passat dia 6 de juny, el cicle d'espectacles familiars ‘Tempo’, va acomiadar la temporada a la sala Sindicat, amb l'espectacle: Italino Grand Hotel.

Ens mostra un hotel situat en una gran ciutat, amb centenars de llits i de llençols per rentar. Al soterrani trobem la bugaderia; allí u
n personatge recull, neteja, planxa, i perfuma llençols.

Viu i somia entre ells, en un espai fosc, però ple de sentiments. Conversa amb les màquines de rentar, de planxar... S’hi baralla i riu amb elles. Fins i tot crea mons amb la seva ombra, que es converteix en un personatge més que amaga la seva soledat.

La seva connexió amb l'exterior és mitjançant dos altaveus de les màquines, amb qui comparteix, amb altres treballadors del hotel,  companyonia laboral i humor, amb un; i amb l'altre, tendresa i amor, que li farà fer les mil i una durant tota la representació, enriolant, entendrint, i fent aplaudir al públic assistent.

Un espectacle clown, de la companyia La Tal, sota la direcció de Tolo Ferrà i Jordi Magdaleno, aquest últim creador i actor de l'obra, amb la qual els espectadors ho van passar d'allò més be veient les peripècies d'aquell personatge dalt l'escenari.

Una bona manera d'acomiadar el “Tempo” fins a la represa; que, si no hi ha cap imprevist, ens retrobarem, tal com ens anuncia la nostra dinamitzadora cultural, Elisa Jorba, el dia 5 de setembre, amb Mare terra, de la companyia del Príncep Totilau. Un espectacle amb titelles i objectes sobre l'aparició de la vida a la terra.

Agraïm als organitzadors del cicle d'espectacles familiars ‘Tempo’ el bon treball que duen a terme, i les bones estones que ens fan passar amb els espectacles que ens ofereixen. I us desitgem a tothom un molt bon estiu.

Text i fotos: Jordi Vilanova







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.