dilluns, 14 de juny del 2021

Obituari - Maria Casaldàliga - Antònia M. Picas

Maria i Carme Casaldàliga, el 2020 (J.V.)

Si el 19 de gener de 2021 ens deixava, amb 88 anys, la Carme Casaldàliga Pla, pocs mesos després, el 5 de juny, la Maria Casaldàliga Pla, als 85 anys, se n'anava a reunir-se amb els seus germans i germana. A la Maria, tan coneguda i reconeguda per la seva tasca a la Biblioteca —que glossa molt bé, en article adjunt, la Conxita Planes—, el Sarment li ha d'agrair també la seva generosa i dilatada col·laboració de tants anys amb el nostre butlletí. 
 
Antònia M. Picas (Arxiu familiar)

El mateix dia moria també l'Antònia M. Picas Vilà, als 95 anys, una persona igualment molt estimada per la seva bonhomia, mare del Joan i de la Rosa M. Bonals Picas, l'un col·laborador del butlletí i dinamitzador de Balsareny Educa, l'altra que va formar part de la junta del CCB en els anys històrics. Sobre ella en publiquem un article dels fills. Balsareny ha perdut persones molt carismàtiques, però la seva empremta romandrà. El nostre condol a les famílies.
 
Sarment


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.