dimarts, 15 de juny del 2021

‘Sarment’, guardonat per la Premsa Comarcal

La vicepresidenta de l'ACPC, Carme Saltor, amb l'Alfred i la M. Àngels

Com sabeu, l’any passat el nostre butlletí va complir 45 anys. Com que la pandèmia no ho va permetre, l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal no va poder celebrar presencialment la seva assemblea general, que es va fer telemàtica.

Aquest any sí que s’ha pogut celebrar, el passat dia 12 de juny, a Barcelona, juntament amb la Convenció de Premsa Comarcal i Local. L’ACPC celebrava el seu 40è aniversari. Va obrir l’acte el president de l’ACPC, Francesc Fàbregas Bonet, i els periodistes i escriptors Martí Gironell i Rosa M. Calaf van presentar sengles ponències. Al seu torn, Aida Martori Muntsant va presentar el seu treball guanyador del Premi de Recerca Universitària de Premsa Comarcal de l’any passat.

Al final dels actes es van distingir diverses publicacions locals, entre les quals el Sarment: la vicepresidenta de l’ACPC, Carme Paltor Simon, ens va lliurar un diploma en reconeixement dels 45 anys del nostre butlletí, com havien previst de fer-ho l’any passat si les circumstàncies ho haguessin permès. El guardó el va recollir, representant el Cercle Cultural, l’Alfred Selgas, acompanyat de la M. Àngels Catalan.

Aquesta distinció posa en valor la feina que el nostre butlletí, i les persones que hi ha al darrere, i les que hi ha hagut al llarg de quasi mig segle, ha dut a terme al servei de l’associacionisme cultural i la informació local a Balsareny. Gràcies a la Premsa Comarcal pel seu suport inestimable.

CCB
Fotos:
Alfred Selgas


Aida Martori, premi de Recerca Universitària



Francesc Fàbregas, president de l'ACPC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.