dilluns, 14 de juny del 2021

Comiat a Maria Casaldàliga

 

Dir adéu a les persones estimades costa bastant, Avui, però, Maria, no vull estar trista: tu no ho voldries.
 
Vaig tenir la sort de treballar més de 30 anys al costat de la Maria a la Biblioteca del poble. Vull donar-li les gràcies per la bona feina feta, per l'ajuda material i moral que d’ella vaig tenir en temps difícils.
 
Sempre al servei de tot i de tothom, va saber evolucionar amb els temps, seguint les petjades del se germà Pere. Sempre a l'ombra, col·laborava amb el que convenia; poc soroll i molta feina, era el seu tarannà. Tenia molt caràcter, com a bona Casaldàliga! Però sabia rectificar si feia falta: això és admirable.
 
Els seus valors eren els de l'Evangeli i els practicava sense parar: amor, solidaritat, igualtat, servei, donar, donar sense esperar res.
 
Gràcies, Maria, en nom de tota la meva família, pel molt que ens has estimat. Gràcies, finalment, en nom dels nens i nenes que vas estimular a la lectura: avui ja són pares i mares i fins i tot avis, però segur que ho recordaran sempre.
 
Maria, tu que ja has traspassat el gran misteri, envia'ns llum i força per continuar el camí i retrobar-nos a la Casa Pairal.
 
Text i foto: Conxita Planes

1 comentari:

  1. Moltes gràcies Conxita per aquest preciós comiat. La família agraeix també al Sarment les vostres paraules de condol i estima.
    Una abraçada!

    ResponElimina

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.