dimarts, 9 de febrer de 2021

Neix la Fundació Pere Casaldàliga

 

Amb molta alegria i esperança us volem comunicar el naixement de la Fundació Pere Casaldàliga.

Com sabeu, fa sis mesos que l'estimat Pere va marxar a la Casa Pairal. El seu traspàs ens ha deixat un buit irreparable, però també la responsabilitat de donar continuïtat a les seves causes i de preservar el seu llegat.

Per això, l'Associació Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga i la família Casaldàliga hem decidit donar un pas endavant i assumir el compromís de mantenir viva la memòria d'en Pere Casaldàliga, així com de continuar defensant les causes per les quals va donar la vida.

La Fundació assumeix el compromís de mantenir el valor de la vida, l’obra i les causes de Pere Casaldàliga realitzant projectes editorials, arxivístics, culturals, educatius i de sensibilització, així com recolzant projectes de cooperació concrets que treballin per la promoció de la justícia i la pau.

Sabem que vivim temps complexos i que la tasca no serà senzilla, però, potser per això mateix, hem decidit mantenir-nos més esperançats/des i més units/des que mai al voltant d'una Fundació que vol ser altaveu del missatge i les causes que en Pere Casaldàliga ens ha llegat.

Poc a poc anirem informant de les activitats que tenim previstes i de les que anirem fent, però ens agradarà saber que podem comptar ja amb el vostre recolzament i la vostra força.

Amb una forta abraçada de pau, d'esperança i de compromís renovat,

Joan Soler, president de l'Associació Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga

Glòria Casaldàliga, presidenta de la Fundació Pere Casaldàliga

La Fundació Pere Casaldàliga us convida a visitar el nou web ple de contingut sobre la vida, l'obra i les causes d'en Pere Casaldàliga. Podreu endinsar-vos en el seu pensament i conèixer les causes concretes de l'Araguaia. Podeu visitar el nou web en aquest enllaç: https://fperecasaldaliga.org/ 


Cap comentari:

Publica un comentari

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.