dimecres, 18 de gener del 2023

El Cau va de colònies

ESCOLTISME 


Els dies 27, 28 i 29 de desembre de 2022, l’Agrupament Escolta i Guia de Balsareny vam marxar de colònies a la població de Ribes de Freser. Concretament, ens vam allotjar a l’Alberg Roques Blanques, situat al costat de la llera del riu Rigard i envoltat per un paratge natural ple de boscos i prats. 

 
Ens vam trobar el dimarts al matí i després d’acomiadar-nos de les famílies, vam pujar a l’autocar per emprendre el viatge en direcció a la vall de Ribes. Just en arribar, havíem d’agafar forces per preparar-nos per a l’aventura que començava; així doncs, vam esmorzar i ràpidament ens vam instal·lar per poder anar a descobrir l’entorn. Tot i que cada branca tenia el seu eix d’animació, les activitats cooperatives i de cohesió van ser les protagonistes de la tarda del dimarts.

 
L’endemà al matí vam aprofitar el bon dia que feia per anar d’excursió pels voltants enmig de la natura. A la tarda, després d’haver descansat, vam fer manualitats ben creatives. El matí de divendres va estar ple de jocs i activitats conjuntes entre les tres branques, en què es va fer molta cohesió per part de tots els infants i joves.
 
Després de dinar, per acomiadar-nos d’aquests tres dies tan intensos, vam fer una gran rotllana i agafats de les mans ens vam acomiadar cantant “L’hora dels adeus”.

 
Va ser la primera vegada que marxàvem a una casa de colònies des de la reobertura del Cau, ja que l’any passat no va ser possible. Ha sigut una gran experiència per a tothom, en què grans i petits hem compartit molts bons moments que ben segur recordarem. Tornem amb moltes ganes de continuar gaudint de les estones al cau cada dissabte i de començar a preparar la pròxima sortida i les que vindran.
 
Text i fotos: AEiG Guillem de Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.