divendres, 27 de maig del 2022

Gonzalo i Remei, servei itinerant

ENTREVISTA
 

Gonzalo Reyes Sempere, en el món del servei itinerant amb la seva companya, la Remei
 
Avui obrim aquesta finestra oberta i l’aire primaveral ens omple amb les olors de la bona fruita i la verdura de la parada a la plaça de la mel dels nos, podríem dir, amics del Gonzalo i la Remedios.
 
Ens saludem amb el bon dia matiner i emprenem un amable xerradeta. Som a l’espai obert de la nostra plaça per segon cop; segur que n’hi haurà algun altre, però avui els dos protagonistes ens acullen al seu estand de davant de la sala del Sindicat paral·lel amb el darrere del carrer Llevant. Fan goig de veure uns quinze metres omplerts amb la matèria primera del producte que fa tants anys posen a la venda amb la seva simpatia i cordialitat que els balsarenyencs coneixem. Comencem:
 
És el Gonçal qui tenim més a prop. El Gonçal va néixer el 30 d’agost de 1963 a Sabadell i actualment resideix a Castellar del Vallès. Té els estudis del temps, la coneguda EGB, que va cursar a Sabadell. Ens diu que, malgrat que li agrada, no té temps per llegir, però és un gran aficionat al món del futbol i el motociclisme. Geogràficament coneix un 20% de llocs d’Espanya, però també ha anat a París, Itàlia i Tunísia. En el seu temps de lleure en general li agrada tot.
 
— Pregunta obligada. Balsareny us recorda d’haver-vos conegut en aquell any a la plaça de l’Església. Quin any corria?
 
Em sembla recordar que era al voltant del 1983.
 
— El lloc habitual de la vostra parada era, va ser, a la dreta de la plaça de l’Església davant l’actual rectoria- Sempre vàreu estar al mateix lloc?
 
Sí, ens vàrem situar en aquest lloc perquè ens va semblar un dels més bons, sobretot durant els dies d’hivern, perquè a primera hora ja hi tocava el sol.
 
— Balsareny coneix ben bé i té present la Remei, el seu pare, i més tard a tu mateix; saps si hi havia hagut algun altre precedent abans?
 
No. Que nosaltres sapiguem, aquest servei al públic es va començar amb el caràcter familiar del pare de la Remedios.
 
— Quin era en aquells anys el producte estrella que posàveu al servei del públic?
 
No et sabria dir quin dels nostres productes és estrella, ja que en general han estat, són, la fruita i la verdura fresca i de primera qualitat.
 
— Entre la plaça de l’Església i la plaça de la Mel, quants anys heu estat a Balsareny?
 
Són 39 anys d’estada amb tots vosaltres i de poder oferir-vos amb el nostre caràcter familiar que ja coneixeu.
 
— Per últim, per què hem de venir a comprar a la vostra parada?
 
En primer lloc, com he dit abans, per la bona qualitat dels nostres productes i, sincerament, pel nostre bon tracte envers els nostres clients, que a més d’això considerem que són els nostres amics. Moltes gràcies!
 
Josep Gudayol i Puig
Foto: Gonzalo i Remedios

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.