dilluns, 2 de maig del 2022

Concert de primavera en record de Mn. Joan

 
 
La Festa Major 2022 es va cloure la tarda del dijous 28 d’abril amb les actuacions dels alumnes de l’Escola de Música i Teatre Mn. Joan Bajona i de la Coral Sant Esteve, en un concert de primavera en record de Mn. Joan Bajona i Pintó, representat per un dels gegantons de la colla Els K+ Sonen, que ens el fa sempre present i ens evoca la bona feina que va fer al nostre poble.
 
Els alumnes de l’Escola de Música, dirigits per Pau Bombardó, Berta Moreno i Toni Garrido, i la de Teatre, per Elisa Jorba, van interpretar diverses cançons, peces musicals i actuacions que combinaven l’expressió corporal amb la música; en destaquem les de la popular italiana Bella Ciao; The Entertainer, de Scott Joplin; la divertida paròdia de la marxa de les trompetes de l’òpera Aida, de Verdi; la tradicional americana Down by the Riverside, i els solos de The Show Must Go On, de Queen, i Sweet Child O’ Mine, de Guns N’Roses. Tots els intèrprets van demostrar un bon potencial, i en conjunt la qualitat dels seus professors.
 
L’acte es va celebrar a la plaça de la Mel, però el concert de la Coral va tenir lloc a dintre la sala Sindicat a causa de la pluja. La Coral, dirigida per Marc Comabella, també al piano, i amb Antoni Requena al violí i Pere Requena al violoncel,  va interpretar, entre altres, el Rèquiem de ‘Gaudí’ d’Albert Guinovart i el tema He somiat, de la mateixa obra, amb la solista Laia Morral; l’espiritual Oh Happy Day, amb la solista Laia Carulla i Pau Bombardó a la bateria; Memory, de ‘Cats’, amb lletra de T. S. Eliot i música d’Andrew Lloyd Webber; El pardal no sap cantar, de Francesc Vila, i Oració al senyor Sant Jordi, amb lletra de Salvador Espriu i música també de Francesc Vila. 
 
Tot plegat, una tarda musical i cultural que va ser rebuda amb aplaudiments per part del nombrós públic. Felicitats als organitzadors i enhorabona a tots els participants.
 
Text i fotos: R. Carreté














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.