diumenge, 8 de maig del 2022

Fòrum d'Entitats

 
Un grup de col·lectius i persones inquietes per fer avançar en l’activitat social i cultural de base a Balsareny va convocar el dissabte 30 d'abril al matí, a la sala Sindicat, un fòrum d’entitats per a analitzar la importància de l’associacionisme en la vitalitat sociocultural. L’objectiu era debatre i proposar línies de treball conjunt i traçar idees de futur que facilitin els projectes de les entitats. Posar, en definitiva, sobre la taula, il·lusions i neguits d’aquells que s’agrupen i generen vida associativa per al poble.
 
L'equip per al desenvolupament de Balsareny Educa es va encarregar de la dinamització i organització de l’acte, planificant la jornada amb un caràcter constructiu i distès.
 
La Jornada va començar amb l’acollida dels participants i entrega de material. Un cop feta la salutació a tots els assistents es va procedir a fer una breu i distreta representació teatral que va servir per posar-nos en situació per poder encarar la segona part de la jornada, en la qual es van formar diferents grups de treball, que, d’una manera col·loquial, i mentre esmorzàvem, vam anar fent aportacions i debats, per tal que de cada grup en sortissin idees, opinions i propostes de millora.
 
Un cop finalitzat el treball per grups, es va fer una exposició general de les propostes i idees, les quals, entre tots, vam poder posar en comú i debatre-les, matisar-les i arrodonir-les.
 
Per concloure vam escollir un grup de redacció de treball, que va rebre l’encàrrec d’elaborar un document que aglutini tot el treball fet durant la matinal. Aquest document haurà de ser consensuat per les entitats i participants  per fer-lo públic als mitjans i a les xarxes en un curt termini de temps.
 
La jornada va ser un èxit d’assistència, ja que vam comptar amb la presència de més de vint entitats i unes quaranta persones. A tots els volem agrair la seva participació, entrega i dedicació. Poques maneres millors hi ha per fer poble que dialogant i debatent constructivament.
 
Text: Txus Garcia
Fotos: Txus Garcia / Jordi Vilanova






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.