dimarts, 12 d’abril del 2022

La Fira de la Ganga: edició de primavera


El diumenge 10 d’abril es va tornar a celebrar la Fira de la Ganga, organitzada per l’Associació de Botiguers i Comerciants de Balsareny, i que va comptar amb la participació d’alguns establiments comercials de Balsareny. Va ser una fira on es van oferir oportunitats i gangues molt interessants. 

Són pocs els comerços que resten al poble, però als que hi ha no els queda més remei que lluitar i intentar conscienciar la gent de la importància de tenir uns carrers plens de comerç i vida… Per això, l’ABCB ha decidit celebrar dues fires a l’any: la primera és la que es va celebrar el dia 10, i la propera data serà el diumenge 2 d’octubre de 2022. 

L’afluència de gent durant tot el matí va ser constant i els clients estaven molt contents de viure un matí de diumenge diferent. Els establiments que hi van participar agraeixen molt l’assistència a la fira i emplacen botiguers i clients a tornar-hi a la tardor, per un Balsareny comercial dinàmic i proactiu. Gràcies a tothom.
 
ABCB
Fotos: Alfred Selgas

 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.