dimarts, 19 d’abril del 2022

Estrena de 'La Flor de l’Autopista', de Climent Ribera

  

Núria Gómez i Climent Ribera, ella balsarenyenca d’adopció i ell també, malgrat que hi ha viscut gairebé tota la vida, han format recentment la companyia teatral La Swanson. I ho han fet amb un primer objectiu entre mans, l’obra de teatre La Flor de l’Autopista, escrita i dirigida per en Climent i interpretada per ells dos. El projecte va ser gestat durant la pandèmia a inicis de l’any 2021 i el dia 9 d’abril es va estrenar, amb totes les entrades venudes, a la Sala Pangolí de Barcelona, una renovada sala d’arts escèniques de la ciutat que programa obres de petit format.
 
Núria Gómez Ribas, nascuda a Sant Feliu de Guíxols, és llicenciada en interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona, graduada en Estudis Anglesos a la UB i actualment està cursant el Màster en Gestió Cultural a la UOC.
 
Climent Ribera Riera es va formar com actor al Col·legi de Teatre de Barcelona, i va completar la seva formació fent cursos de dramatúrgia a l’obrador de la Sala Beckett de Barcelona amb Esteve Soler i Marc Artigau. En Climent va començar la seva passió pel teatre a l’escola de teatre d’aquí Balsareny, amb l’Elisa Jorba i el Jordi del Río, entre els anys 2000 i 2008.
 
SINOPSI: Un cementiri. Dues persones. On se situa la línia entre bons i dolents? Quines forces mouen els fils dels nostres actes? I fins on es poden arribar a tensar? Hi ha línies que, una vegada es creuen, no es pot tornar enrere. La Lídia i en Ricard connectaran a partir de les seves pèrdues i parlaran de les decisions preses en calent o en fred, de les dones que sempre naveguen per sota els homes, i de les pors, i de les plantes, i de les flors, moltes flors. La Flor de l'Autopista és una història que es descabdella al voltant de la culpa, de la justícia, de la mort i de les nostres accions. Què passa quan una conversa trivial i inesperada, es converteix en un moment crucial a la nostra vida?
 
De moment, l’obra es podrà veure cada dissabte d’abril i maig de 2022 a la Sala Pangolí a les 22:15h. Després d’aquesta primera etapa a Barcelona, la intenció de la companyia és portar l’obra a diferents indrets de Catalunya.
 
Jordi Selgas
Foto: Txus Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.