dimecres, 6 de novembre del 2019

Passejant per S’Agaró




El grup balsarenyenc de caminades “A cent cap als 100” va fer una sortida particular –al marge de les caminades oficials que s’organitzen en el marc d’aquest programa de la Diputació de Barcelona. Va ser el dimarts 29 d’octubre de 2019, l’objectiu va ser el camí de ronda de S’Agaró i hi van participar 53 persones.

Vam sortir a les 8 del matí de Balsareny. Un cop arribats a S’Agaró (Baix Empordà, terme de Castell-Platja d’Aro), i després de cruspir-se l’esmorzar que cadascú es portava i de prendre, els qui van voler, una consumició en una cafeteria, vam emprendre la passejada, de primer pel passeig marítim de S’Agaró sobre la platja del Racó i Cala Sant Pol i tot seguit pel bonic camí de ronda que va seguint la costa, amb vistes a una mar blava i totalment calmada.

El temps va acompanyar, ja que va fer un matí ben assolellat i sense vent. Vam passar per les cales del Racó de Llevant i Cala Pedrosa, arran de les vil·les modernistes o noucentistes construïdes a començaments del segle passat a primera línia de mar, fins arribar a Cala Sa Conca. Allà vam travessar la platja i, quan arribàvem a la marina de Port d’Aro, vam deixar la costa i vam agafar un caminet interior que ens va pujar fins al mirador de Puig Pinell; i d’allí, de tornada a S’Agaró. Ens vam traslladar després fins a la població empordanesa de l’Armentera, on vam dinar en un restaurant. Val a dir que el menú va ser molt complet i els comensals vam trobar la relació qualitat-preu molt bona, igual com el tracte i el servei. Vam arribar a Balsareny cap a les 6 de la tarda.

La primera caminada oficial de la temporada tindrà lloc, justament, a Balsareny, el dia 12 de novembre, amb la participació dels grups de les Franqueses del Vallès, Puig-reig i Sabadell, a més del nostre, és clar. Després anirem a les Franqueses, el 28 de gener; a Puig-reig, el 27 de febrer; i a Sabadell, el 25 de març; i la cloenda tindrà lloc a Santa Coloma de Gramenet el 13 o el 14 de maig. Cal agrair, a part del suport de la Diputació de Barcelona, la bona feina de l’equip organitzador del Centre Excursionista Balsareny (Alfred i Diego) i de l’Ajuntament de Balsareny (Noèlia).

A cent cap als 100
Fotos: A.Selgas






























  




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.