divendres, 1 de novembre del 2019

Esgriolem!


Bon dia a tots.

Amb intenció de treballar en equip per mirar de convertir les intencions en accions en aquelles coses les quals compartim, i havent seguit mantenint contactes amb la família Casaldàliga, m’agradaria:

Que si algú té alguna idea a l’hora de crear un logotip de la hipotètica “Ruta de Pere Casaldàliga”, aporti al grup el seu granet de sorra. En principi, una imatge que simbolitza el bisbe Casaldàliga és el barret i el rem, de quan en la seva consagració com a bisbe sorprengué en utilitzar un rem de fusta com a bàcul i un barret de palla com a mitra. Aquell dia digué: «La meva vida no val més que la d’aquest peó de disset anys que hem enterrat aquest matí al cementiri de l’Araguaia, sense nom i sense fèretre; aquest jove és la persona més important d’aquest dia».

També aquells que tinguin idees d’indrets del poble i el seu entorn on pugui ser un punt de la ruta, a través de textos seus: ens serà de gran utilitat convertir aquests indrets en llocs d’interès del nostre poble. En principi hem pensat en: 1- Cal Lleter (casa on va néixer i on viu la família) 2- Vora el riu Llobregat (en referència al text que parla del riu Llobregat ) 3- El Castell (en referència al seu poema).

Gràcies per la vostra participació i gran ajuda per fer entre tots un poble millor!

Jordi Vilanova

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.