divendres, 1 de novembre del 2019

Pista Matinal de Ràdio Balsareny


BALSARENY AVUI

Gairebé cada dia tot un grup de persones tenen a bé el fer un circuit de caminar des del pont sobre la riera del Mujal, seguint cap a la casa de Cal Maiol (per l’antiga via del Carrilet), per travessar l'encreuament de la carretera que mena a la Rabeia i a la Colònia Soldevila, fins arribar on es troba Can Cansalada.

‘Balsareny Avui’ vol fer arribar als lectors una petició que fa uns dies es va formular en el programa “Pista Matinal” de Ràdio Balsareny. Un oient va fer arribar a l'audiència una proposta en favor dels caminants que fan aquesta ruta: demanar a la persona que en pugui tenir la competència que s’instal·li una font d'aigua en el circuit esmentat. Concretament, podria posar-se en el punt on hi havia la caseta del giraagulles del Carrilet; ja que en aquest punt no ha de ser difícil, perquè és per on passa la canonada conductora de la xarxa de proveïment d'aigua cap a la Rabeia i Sant Esteve.

Agraïm als mitjans de comunicació la utilitat per donar veu a la inquietut ciutadana de persones que, com en el cas que ens ocupa, en el seu caminar podrien fer l'aturada tot calmant la set.

Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.