dimecres, 27 de novembre del 2019

Albert Vilajoana a l’Ajuntament de Balsareny

ENTREVISTA

Durant aquests aires de tardor, fa uns dies, hem entrat a l’Ajuntament de Balsareny per tal de conèixer un nou funcionari que fa uns deu mesos que és entre nosaltres, concretament a l’àrea d’Intervenció i Comptabilitat. Albert Vilajoana Español és nascut a Berga el 29 d’agost de 1971 i és llicenciat en Economia.

A l’Albert li agrada llegir i posar-se al dia, ja que és un fidel lector de la premsa diària. Pel que fa al seu temps lliure, li encanta caminar envoltat de muntanyes, i li agrada molt el cinema, sobre tot les versions originals. També li agrada viatjar i coneix països com el Japó, el Canadà, Egipte, Turquia, Marroc i diferents ciutats dels Estats Units.

— Com va anar tot això de venir a treballar a l’Ajuntament balsarenyenc?

— Coneixia que l’Ajuntament estava sanejat i administrativament força ordenat. A més a més, em quedava prop de casa.

— Havíeu treballat en algun altre ajuntament? Teniu antecedents familiars en aquest àmbit de treball?

— Doncs sí, he treballat en diferents ajuntaments de la comarca, i també a Mataró, Cervera i Cunit. D’altra banda, no hi tinc cap antecedent familiar.

  Dins l’equip de govern de l’Auntament, amb quina àrea teniu més relació?

— Tinc una disponibilitat de relació amb totes les àres i, és clar, amb tot allò que tingui un contingut econòmic, en major o menor grau.

— Finalment, coneixíeu Balsareny? Què us sembla com a poble?

— Coneixia el Castell de Balsareny, ja que la seva imatge es pot veure des dels diferents trams de la carretera entre Berga i Manresa, i encara que no l’havia visitat mai, tinc Balsareny molt present per la seva Festa dels Traginers. Dir-vos que Balsareny és un poble molt tranquil, però hi mancaria una mica més d’entitat econòmica.

Josep Gudayol i Puig



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.