dijous, 14 de maig del 2015

Eleccions municipals

EDITORIAL

















Eleccions municipals

El dia 24 ens tocarà votar. Com en anteriors comicis locals, hem destinat unes pàgines a conèixer i donar a conèixer el programa de les tres candidatures que competiran per distribuir-se els escons del consistori. No cal que subratllem la importància d’unes municipals: s’hi determinaran les persones que regiran el dia a dia del poble al llarg dels propers quatre anys. Per això, com sempre hem fet, demanem als nostres lectors que s’informin bé i vagin a votar per aquella opció que considerin que s’acosta més a la seva visió de com volen que vagin les coses de la Casa de la Vila.


En defensa de l’escola catalana. D’una manera recurrent, des del govern central es van reproduint els intents de desestabilitzar el model educatiu català. Un model que no genera conflictes, sinó un consens amplíssim; un model inclusiu, que s’oposa a la discriminació i que és una eina clau per a la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i la qualitat educativa. El CCB ha estat sempre un defensor d’aquest model; per això fem costat a la comunitat educativa i instem el Govern a preservar aquest patrimoni, construït democràticament amb l’esforç d’equips docents i associacions de pares i mares al llarg de més de trenta anys.


Tots som Cañellas. El dia 15 de maig, Balsareny ha tornat a sortir al carrer reclamant una solució ràpida i favorable a l’expedient obert per l’ICS, que se suposa que va seguint el seu curs sense que cap autoritat sanitària n’informi ni doni la cara per explicar els molts punts foscos que han envoltat la gènesi d’aquest cas. Els lectors del diari Regió7 han atorgat a l’ICS el premi “estrellat” (al personatge o ens de trajectòria més negativa de l’any) per la seva actuació en aquest cas, que afecta tres metges del Bages. Continuem expectants, a l’espera d’una resolució final favorable a la voluntat dels balsarenyencs, expressada en una petició al conseller de Salut que ha recollit més de 2.800 firmes i que no ha merescut fins ara cap resposta ni acusament de recepció.

CCB 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.