diumenge, 10 de maig del 2015

Eleccions Municipals 2015 - Qüestionari



Convergència i Unió (CiU)


1. NOELIA RAMÍREZ CALATRAVA. 2. JOSEP FORNELL CAPARROS (Independent). 3. MERITXELL FENOY RUIZ. 4. VANESSA ALCALÀ CAMPOS (Independent). 5. EDUARDO RAMÓN ORELLANA MARTIN (Independent). 6. ESTHER SOTOS MARTIN (Independent). 7. MAITE RAMIREZ CALATRAVA. 8. ROC CARULLA BATALLÉ. 9. IGNASI CAUS ANGLES. 10. JAUME VILA SOLÀ. 11. ANGEL RIBALTA FREIXA (Independent). Suplents: 1. MIREIA MANZANO SOLA. 2. JAUME RABEYA CASELLAS.


1/ Quines són, resumidament, les vostres propostes d’actuació sobre aquestes àrees de govern?

Economia, indústria, comerç i turisme

Mantenir el sanejament de l’Ajuntament i evitar l’endeutament per complir amb les nostres obligacions econòmiques, millorar les relacions amb les indústries per fomentar l’ocupació de llocs de treball amb gent de la població, fomentar el comerç de proximitat i continuar donant suport a totes les demandes dels comerciants i botiguers de Balsareny, potenciar el turisme responsable, d’espais verds... per augmentar l’oferta de bars, restaurants, comerços... de la població.
Implantarem a l’Ajuntament la finestra empresarial connectada amb les altres administracions, i implantarem els nous models de comunicació entre l’administrat i l’administració per fer-ho més àgil i simplificar les relacions.

Governació i seguretat ciutadana

Incrementar la vigilància de zones rurals, aïllades, comercials i industrials en els dies i franges horàries més conflictives.

Urbanisme i obres

Continuar vetllant pel bon manteniment de parcel·les buides, obres inacabades, cases descuidades..., crear una línea d’ajudes per millora les façanes subvencionant la pintura, posar en funcionament el pla de mobilitat en la població. Aplicar mesures beneficioses per al medi ambient en les noves construccions, aprovar definitivament el POUM.

Sanitat, salut i benestar social

Suavitzar els impactes de la crisis energètica, ajudar les famílies amb infants en risc d’exclusió social, incrementar les ajudes en serveis socials, continuar donant el servei de teleassistència, donar facilitats a les famílies per millorar la higiene personal de les persones grans...
Continuar oferint formació per a aturats per a la recerca de feina, fer seguiment des de serveis socials de l’oferta i la demanda de feina, continuar amb els plans d’ocupació per a aturats on podem oferir llocs de treball a l’Ajuntament per períodes de temps determinats.

Ensenyament

Continuar amb les relacions amb el Departament d’Ensenyament, l’AMPA, l’Escola Guillem, la Llar d’infants, Escola de Música i Teatre.

Cultura, esport, joventut i festes

Continuar oferint una festa major per a tothom, donar suport a les entitats esportives i culturals, fomentant els esdeveniments amb interès públic, dedicar més recursos als joves.
Continuar amb el TEMPO, sona B i les trobades amb la ciència.
Fomentar els balls tradicionals per a totes les edats.

Altres

Implantar totes les mesures que preveu la llei de transparència: tenim un Ajuntament model de bona gestió i encara el volem fer més transparent.
Promocionar la cultura entre els joves.
Seguir treballant amb les energies renovables, potenciar el PAES, reduint així les emissions de gasos causants del efecte hivernacle.
Continuar treballant en el control de plagues, captura de coloms, desratització, desinfecció, legionel·losi..., a fi de mantenir un correcte estat de salubritat en la població i en els nostres edificis municipals.

2/ En cas que no sortís cap grup amb majoria absoluta, amb quin dels altres grups us sentiríeu més còmodes per pactar un equip de govern?

Arribat el moment hauríem de decidir el millor per a la població, no per a nosaltres.

3/ Quina serà la vostra posició com a Ajuntament respecte al procés sobiranista? Heu subscrit o penseu subscriure el document que l’ANC ha presentat a les diferents candidatures?

El nostre compromís amb la democràcia és absolut, i estem disposats a tot per defensar el que la majoria del poble de Catalunya decideixi, i per això vàrem signar els acords de l’ANC el dia 27 d’abril.

4/ Per què us hem de votar a vosaltres? Quin és el vostre factor diferencial respecte a les altres candidatures?

Ens heu de votar a nosaltres perquè estem preparats per governar, tenim experiència, perquè mantindrem l’Ajuntament sanejat i perquè hem iniciat molts projectes per fer de Balsareny un bon lloc per viure que només podrem executar des de govern.
Som un equip on al capdavant hi ha una dona, som treballadors, amb formació i amb representació de tots els ciutadans de Balsareny sense fer discriminacions.


Convergència i Unió (CiU)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.