dijous, 14 de maig del 2015

El xou de la Il·lusió

BALSARENY AVUI

A dos quarts de sis de la tarda del diumenge 3 de maig de 2015, a la sala Sindicat, bastant plena, es va celebrar l’espectacle del Casal de la Gent Gran. Ens trobàvem doncs en el darrer dia de la Festa Major d’enguany. Una vegada més, el grup ens va fer recordar la música en general de quan teníem uns anys i que ara ens omple d’il·lusió. Precisament per aquesta raó el grup artístic s’anomena “Xou de la Il·lusió”.

L’acte va transcórrer amb el gènere de música lleugera i amb un playback vocalitzat a la perfecció, recordant aquelles veus que ompliren escenaris il·lustres d’antany, com: Nino Bravo, Bertín Osborne, Roberto Carlos, Teresa Raval, Niña d’Antequera, Salomé, Guillermina Motta...

Amb l’aportació escènica plena de llum i de color i el seguiment coreogràfic, aquest epíleg de la Festa posava un final de teló amb una de les peces més representatives del musical Sister Act: “I will follow him”.

Enrere queden doncs, cap a una quinzena d’anys, aquelles primeres representacions que formen part de la història del Casal, el club d’avis balsarenyenc.



Josep Gudayol i Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.