divendres, 19 d’abril del 2024

L’Handbol Balsareny, al Palau Blaugrana

 
 
El dissabte dia 13 d’abril els dos equips, la junta i l’equip tècnic del Club Handbol Balsareny van visitar el Palau Blaugrana per veure el partit del Barça-Granollers. Era una jornada oberta als clubs i aquests van tenir l’oportunitat de trepitjar la pista del palau, i fins i tot acostar-se als jugadors dels dos equips. 

 
Per si això fos poc, una victòria blaugrana suposaria que l’equip es convertís matemàticament en campió de lliga, així que el Club Handbol Balsareny hi assistia ple d’intensitat. 

 
Finalment el Barça va aconseguir aixecar el seu 31è títol de Lliga, després de guanyar el Granollers per 40-37. Els de Carlos Ortega van vèncer els vallesans en un vibrant derbi que es va decidit als últims minuts de partit. Melvyn Richardson, amb 11 gols, va ser la gran referència en atac dels locals. El Barça suma, d'aquest mode, el seu 14è campionat de Lliga consecutiu davant els seus aficionats, que van vibrar des del xiulet inicial fins al final al Palau Blaugrana. 

 
Abans de tornar cap a Balsareny el club balsarenyenc encara va tenir ocasió de felicitar els jugadors d’ambdós equips pel gran partit que havien jugat, i van poder-se fer algunes fotografies amb els seus referents esportius. 

 
Moltes gràcies al Club Handbol Balsareny pel seu treball esportiu al nostre poble i per haver organitzat una sortida tan significativa.
 
Text: Jordi Vilanova
Fotos: Handbol Balsareny, FC Barcelona, J. Vilanova 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.