dilluns, 20 de març del 2023

Dia de la Unió Esportiva Balsareny

 
 
El passat dissabte 11 de març la Unió Esportiva Balsareny va celebrar el dia del club.
 
A partir de les 10 del matí ja hi havia l'inflable a punt perquè els més petits en poguessin gaudir durant tot el dia.
 
A les 11 del matí es van disputar els primers partits: l'aleví i el prebenjamí es van enfrontar a l'ONG Diapo i al Joanenenc, respectivament.
 
A les 12:30, els més petits, l'escoleta, van jugar contra el Sant Vicenç de Castellet.
 
En acabar cada partit hi havia un petit vermut, gentilesa de l'Ajuntament, per a tots els jugadors i les seves famílies.
 
Després d'un petit descans que la Junta Directiva va aprofitar per fer uns entrepans i recuperar forces, a partir de les 3 de la tarda va començar a arribar la gent per veure el plat fort de la jornada: la presentació de tots els equips del club i el partit del sènior masculí contra el Sant Pere Nord de Terrassa.
 
Tot seguit el sènior femení va jugar també contra el Sant Pere Nord.
 
L'assistència de públic va ser extraordinària al llarg de tota la jornada i l'ambient, excel·lent. El dia assolellat va afavorir aquesta afluència d’espectadors.
 
Ja a la nit, Morgan&Co va punxar música per a tots el gustos a la sala El Sindicat. Adolescents que podien entrar amb permís de les seves famílies i adults van gaudir de la música mentre podien prendre alguna cosa al bar que va posar a disposició la Junta del club.
  
La Unió Esportiva Balsareny vol agrair a totes les persones que hi van col·laborar, a l'Ajuntament per la seva aportació, a tots els jugadors del club i al públic assistent l'èxit del dia del club, que des de la Junta Directiva es pretén que es faci cada any.
 
Les imatges que podeu veure amb aquest article són gentilesa del nostre col·laborador Alfred Selgas. La foto aèria es va fer des d'un dron que va gravar tota la presentació.
 
Gràcies a tothom per aquesta diada tan lluïda i recordeu que cada cap de setmana hi ha partits de futbol a la Zona Esportiva els Ametllers.
 
U.E. Balsareny
Fotos: A.Selgas / UE Balsareny











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.