dimecres, 16 de març del 2022

Tempo: ‘Blowing’

 
 
Des del passat dia 7 de novembre, que el cicle d'espectacles familiars Tempo  no omplia de nou l'escenari de la sala Sindicat, ja que, quan semblava que ho podria fer el passat mes de febrer, amb l'espectacle "Joc de cadires", aquest es va haver d’ajornar per covid. Segons se'ns informa, aquest espectacle el podrem veure en la propera edició, el dia 3 d'abril.
 
Aquest mes de març, concretament en dia 6, sí que el públic va poder retrobar-se novament amb el "Tempo", amb l'espectacle "Blowing", una producció de la companyia Múcab Dans, dirigida per Toni Mira, la qual, utilitzant la dansa, la musica i la tecnologia multimèdia, ens endinsa en un món fantàstic i màgic. A "Blowing" el protagonista és el vent, en el qual vivim el viatge d'una petita espora, bufada per la Yuri, una nena que demanava un desig.
 
Tal com ens explica la companyia teatral, ara mateix, en el món, en aquest precís moment, deuen estar volant milions i milions de desitjos que volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres diferents: bufant les espelmes el dia del nostre aniversari, veient passar un estel fugaç, bufant una pestanya, tirant una moneda a un pou o bufant una flor de dent de lleó. Desitgem moltes coses, en molts moments de la nostra vida, però... on van a parar aquests desitjos? Es compleixen? Qui els fa possibles?
 
Després d'un apassionant viatge a través del vent, l'espora retorna a la Yuri amb el missatge que, si realment desitgem quelcom, tenim al nostre abast, en cadascun de nosaltres, l'oportunitat de lluitar per fer els desitjos realitat. Nosaltres som els principals responsables dels nostres anhels: fem que siguin certs, abracem-los!
 
Enhorabona a l'organització i a la companyia Múcab Dans per aquest espectacle, amb el qual el fidel públic es retroba amb el seu esperat Tempo; i alhora es convida a tothom a participar-hi en properes edicions.
 
Text: Jordi Vilanova
Fotos: Múcab Dans 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.