dimecres, 2 de març del 2022

Carnestoltes solidari

AMPA IEGdB
 
 
Tal com anunciàvem en el butlletí del passat mes de febrer; divendres de Carnestoltes alguns carrers del nostre poble lluïen de color i alegria en omplir-se d'un munt de disfresses de la mà dels alumnes i professorat de l’Institut Escola Guillem de Balsareny.
 
Veníem d'un darrer any en el qual aquesta activitat havia quedat suspesa, fruit d'una pandèmia que ha afectat, i molt, en tots els àmbits; i és gratificant poder tornar a veure, i viure, la màgia de la nostra escola i dels nostres infants, omplint de vida els carrers.
 
Arribats a la plaça de la Mel, l'AMPA havia organitzat el Ball de Carnestoltes Solidari, el qual va gaudir de la participació de moltes famílies, i va comptar amb la col·laboració de diversos establiments i entitats: Pastisseria Bonals, Carnisseria i Cansaladeria Carmelo, Condis, Impremta Orriols, O2 Wellness + Fitness, Bar Piscines Sallent, Ràdio Balsareny, Comissió de la Festa dels Traginers, Pallapupas i l'Ajuntament de Balsareny.
 
Gràcies a la participació de tothom, vam poder recaptar uns diners que foren destinats per ajudar a combatre el càncer infantil al Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. I amb l'organització dels Pallapupas, que amb més de trenta anys d'experiència, treballa en col·laboració amb diferents hospitals del país donant lloc al riure i l'humor durant el procés de la malaltia, i d'aquesta manera poder transformar els hospitals en espais més plens de vida.
 
L'AMPA i les seves famílies estem molt contentes i agraïdes de la participació  i col·laboració rebuda. Moltes van ser les persones que ens van fer costat en un acte tan humà com necessari.
 
Amb esperança i il·lusió us mostrem algunes fotografies del Carnestoltes solidari; i esperem retrobar-nos l'any vinent en un ambient tant o més participatiu.
 
Moltes gràcies, Balsareny!
 
AMPA  Institut Escola Guillem de Balsareny
Fotos: Yolanda Izquierdo / Irene LupiónAlfred Selgas 























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.