dilluns, 19 de juliol del 2021

Va tornar la ‘Shopping Night’

 
El dissabte 10 de juliol al vespre, l’Associació de Botiguers i Comerciants de Balsareny vam tornar a celebrar la festa de la Shopping night.
 
En teníem moltes ganes, ja que l’any passat no ho vam poder fer degut a la covid-19. Aquest any vam tornar-hi amb més ganes que mai.
 
A la zona de parades hi van participar el MésQueModa, la Carme Galera, la Merceria Entre Costures, el SDecoArt, el Superverd la Mel i el Rincón de Lau. A la zona de restauració, Carnisseria Carmelo, Les Carmanyoles i Pastisseria Bonals.
 
Tot i les restriccions actuals, la gent del poble va respondre i va ser tot un èxit. Tothom deia que s’ho havia passat molt bé, i que cada any tenen ganes d’anar-hi, ja que es una nit diferent acompanyada de bon ambient.
 
Des de l’associació donem les gràcies a tots aquells que hi vau col·laborar desinteressadament i ho vau fer possible i també a totes les persones que vau respectar les mesures covid-19. Us esperem l’any que ve, amb moltes més novetats i tant de bo que sense virus!
 
ACBC
Fotos: Jordi Vilanova











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.