dimarts, 11 de maig del 2021

Tempo: ‘Mobilus’

 

L'espectacle Mobilus, de la companyia Addaura Teatre Visual, nominat als Premis MAX 2016, va ser presentat a Balsareny per Elisa Jorba, dinamitzadora cultural, el passat 9 de maig, en una nova edició del ‘Tempo’.

Està inspirat en l’obra d'Alexander Calder, escultor, pintor i dibuixant nord-americà del segle passat, especialment conegut per ser el creador dels "mobiles" —un tipus d'escultures cinètiques que es mouen gràcies a l'acció d'un motor o per l'acció dels corrents d'aire.

L'espectacle, dirigit per Teia Moner, combina màgia, dansa, titelles, ombres, llum negra i circ, i fa que les nostres imaginacions ens portin a indrets màgics, o a veure figures i rols molt diversos: personatges que perden el cap o les cames, bancs de peixos, foques de circ, cavalls que toquen trompetes, un pintor que canvia el color de la lluna... Tot plegat, acompanyat per quatre artistes dalt l'escenari, que mitjançant el joc de música, llum, algun element d’atrezzo, i un vent que bufava d'allò mes fort a la sala Sindicat, van fer gaudir els espectadors d'una nova tarda de bon teatre familiar.
 
Jordi Vilanova

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.