dissabte, 21 de desembre del 2019

L'Ajuntament informa

BALSARENY SOLIDARI


Durant aquest dies propers a la Marató de TV3 hem acollit tres actes en benefici de la marató: el show de la gent gran del grup la Il·lusió al Casal Cívic de Balsareny, la master class de zumba, strong i balls llatins amb el gimnàs O2 a la Sala del Sindicat i la xerrada sobre malalties minoritàries del Doctor Cañellas al Casal Cívic.
Volem agrair el suport, col·laboració i assistència als actes fets fins ara i als que encara estan fer. Diu molt de Balsareny i dels seus veïns.




MEDI AMBIENT

Hem iniciat les obres del punt de càrrega de vehicles elèctrics a l’aparcament de la llar d’infants.
Aquest punt de càrrega és per a dos vehicles i és de carga semi-ràpida.


  HISENDA

Aprovem els pressupostos per a l’any 2020 al novembre. Aquest és un fet molt remarcable, ja que feia molts anys que no es donava i permetrà que l’economia de l’Ajuntament vagi a l’hora.


FESTES

Estrenem arbres amb llums per Nadal i encesa col·lectiva i sostenible per Santa Llúcia.

MEDI AMBIENT

Fem arribar a les cases la informació de com evoluciona la recollida selectiva amb contenidors tancats. Estem molts contents dels resultats i una vegada més volem agrair l’esforç de tothom.


VIA PÚBLICA

Posem bancs de pedra a la plaça de la Mel per fer els entorns d’oci i accessos més segurs. Continuem fent manteniment i adequació del mobiliari urbà.

 


ESPORTS

Estem adaptant el pavelló esportiu a les noves tecnologies i l’estem fent més sostenible. Col·loquem enllumenat LED interior a les grades i canviem els marcs de les finestres, fins ara de fusta, per alumini.
En breu trobareu més canvis!

25N


Defensem l'Eliminació de la Violència envers les Dones el dia 25N a l’Escola Guillem de Balsareny i davant de l’Ajuntament amb actes de sensibilització contra la violència masclista.

 

  


L’equip de govern de l’Ajuntament de Balsareny volem desitjar-vos unes Bones Festes i un pròsper any 2020.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.