divendres, 7 de juny del 2019

Dinar de Geganters al Casino

  

El dia 2 de juny la colla de Geganters i Grallers de Balsareny va celebrar el seu habitual dinar anual. 

Aquesta vegada, el dinar es va fer al Centre Instructiu i Recreatiu, a la seva sala polivalent, que és oberta als socis, participant i col·laborant així amb i entre entitats del nostre municipi. 

En aquesta trobada de germanor, la colla de Geganters i Grallers de Balsareny va fer balanç del funcionament de l'entitat, que segueix ferma en les activitats que representen la cultura gegantera i els vincles amb la representació del poble.

Alhora segueixen treballant per vestir el proper exercici de l'any 2020, en què celebrarem el 35è aniversari de la creació dels seus gegants Marc i Maria. 

Un aniversari del qual volem fer partícip el poble en general i que en puguem gaudir tots plegats; perquè és mèrit del poble i la seva gent, el fet que les entitats segueixin actives al llarg dels anys.

També es van comentar les properes sortides, entre les quals la propera serà dur en Marc, la Maria i els gegantons Cisco i Xavier al Masnou el dia 29 de juny. 

Des de la colla de Geganters i Grallers de Balsareny volem donar les gràcies a la junta del Centre Instructiu i Recreatiu, i als socis que representa, per l’amable cessió del seu espai polivalent del CIR, on hi hem estat fenomenal.

Gràcies per fer poble i compartir amb nosaltres els nostres objectius, que són, alhora, valors de poble!

Text i fotos: Colla de Geganters i Grallers de Balsareny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.