divendres, 28 de juny del 2019

Dos concerts de l’Escola Municipal de Música




El diumenge 16 de juny puntualment a les 12 del migdia s’obrí el teló de la sala gran del Sindicat i començà el primer dels dos concerts que l’Escola Municipal de Música oferia als ciutadans. La part central de la representació l’ocupava la cantata Rebel·lió a la cuina, una obra d’Antoni Miralpeix que requereix una coral, un piano, un narrador i una sèrie d’estris de cuina que s’empren com a instruments de percussió. La coral Merlets, als quals s’hi afegiren els infants de Sensibilització, van ser els protagonistes. En Toni Garrido va dirigir amb mà mestra la coral i l’orquestra mentre Berta Moreno es feia càrrec del piano i Elisa Jorba oficiava de narradora. Els estris/instruments de cuina els van tocar els alumnes de percussió. Acabada la cantata, els percussionistes van abandonar les olles, plats i paelles i es van asseure darrere les quatre bateries que s’havien situat al fons de l’escenari. Van interpretar aleshores una peça amb aires de samba que donava entrada a la cançó Superesmorza. Els alumnes més petits van ser els encarregats, juntament amb els seus companys més grans de la coral Merlets, de cloure el concert cantant dues de les peces, Imagina’m i Big Bang, del repertori de la cantata Patuflash. Col·laboració de tothom, empatia i treball van fer-se palesos en el concert més important de l’any.

El segon concert, al vespre i a la sala petita, presentava la coral d’adults BalM i el grup de Percussió Corporal. Les dues formacions van excel·lir en la seva tasca i van mostrar la feina laboriosa i constant que s’ha fet durant el curs. El repertori era ben variat i van destacar les peces Another Day of Sun (La La Land), Man in the Mirror i Bohemian Rhapsody.

Un altre diumenge de juny memorable per a la música, el seu aprenentatge i la seva plasmació en concert.

EMM de Balsareny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.