diumenge, 23 de juny del 2019

Feu tot el que Ell us digui

OPINIÓ



Senyor, feu que aquest estel que us venim a oferir ens il·lumini a seguir el camí de Bernadette, perquè ella sempre va fer el que la Verge li digué.

Jesús, a les noces de Canà de Galilea, el primer miracle el va fer quan Maria digué: “Feu tot el que Ell us digui”, i Jesús convertí l’aigua en vi.

Nosaltres, a la gruta, a la Verge li anem a demanar que intercedeixi perquè, la llum que els nostres ulls no poden veure, Ella la posi dins el nostre cor; i Jesús la converteixi en llum de fe, alegria i esperança.

I aquesta llum ens il·luminarà per saber escoltar i entendre tot el que Ell ens diu i vol de nosaltres. I farà que sapiguem donar exemple de bons cristians i confiem en la llum de Crist, que és font d’esperança; perquè, amb les nostres petites actituds, sapiguem ser testimonis de: Fe, Compartir: Conèixer, Viure, Gaudir, Donar... i, amb alegria, a tothom estimar, com Jesucrist ens va ensenyar. I sempre recordar el que Maria digué: “Feu tot el que Ell us digui”.

M. Dolors Soler Costa
Lourdes, juny de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.