dimecres, 4 de desembre del 2013

Futbol Base i Escola de Futbol



FUTBOL BASE I ESCOLA DE FUTBOL - U. E. BALSARENY
TEMPORADA 2013-2014

Una temporada més, l’Escola Futbol Base U.E. Balsareny continua endavant amb la mateixa empenta i il·lusió, gràcies a les ganes i implicació de les persones que  estan al capdavant i, sobretot, dels pares, mares i jugadors que formen part dels diferents equips.
Amb un total de 45 nens inscrits, es tracta de l’entitat esportiva infantil més nombrosa del nostre poble. Aquests jugadors es reparteixen en 4 equips:
·         Minis Petits, de 3 i 4 anys, amb un total de 9 jugadors. Un entrenament setmanal i participacions puntuals en tornejos i partits amistosos. Els seus entrenadors són el Joan López i el Miquel Soler.
·         Minis Grans, de 5 anys, amb un total de 6 jugadors. Dos entrenaments setmanals i lliga en el Consell Comarcal del Bages. Els seus entrenadors són el Carles Yuste  i el Ferran Baraldès.
·         Prebenjamins, de 6 i 7 anys, amb un total de 14 jugadors. Dos entrenaments setmanals i lliga de la Federació Catalana de Futbol. Els seus entrenadors són el Carles Santamaria i el José Antonio Fabián.
·         Alevins, de 10 i 11 anys, amb un total de 14 jugadors. Dos entrenaments setmanals i lliga de la Federació Catalana de Futbol. Els seus entrenadors són el Carles Reposo i el Sergio Flores.
El nostre principal objectiu és el de continuar consolidant el projecte que vam encetar ara fa tres temporades. A l’escola prioritzem la formació dels nens/es, tant a nivell esportiu com humà, davant dels resultats i de la competició. Volem que els infants s’ho passin bé aprenent a jugar a futbol, que adquireixin uns valors tan importants com el treball en equip, el respecte pels companys i pels contraris, l’esportivitat., etc.
Per aconseguir-ho, comptem amb una estructura organitzativa, tant a nivell esportiu com administratiu, i un règim intern de funcionament molt ben definit, en els quals la participació de totes les persones que formen aquesta comunitat és summament important.
La direcció administrativa, és a càrrec d'en Francesc X. Llimargas. La direcció esportiva, encapçalada pel Toni Bonillo, treballa per formar un grup de tècnics amb objectius comuns i que realitzen la seva tasca d’una forma coordinada. S'intenta buscar sempre el millor per als jugadors, facilitant-los els aprenentatges que més convenen a la seva edat i al seu nivell, tenint en compte en tot moment l’entorn en el que estem i cadascuna de les situacions personals.
En total, disposem de nou tècnics, dos entrenadors per a cada equip i un entrenador de porters. A través d’aquesta plantilla de professionals, proposem uns entrenaments lúdics, basats principalment en el treball de la tècnica i la tàctica d’aquest esport, amb tasques i exercicis que s’apropen al màxim als objectius que volem aconseguir i que posteriorment caldrà aplicar a la competició. És per això que l’evolució dels jugadors és molt visible, fet que hem pogut constatar en aquestes dues temporades i mitja que portem al capdavant d’aquest projecte.
Volem agrair, com cada any, a tots els pares i mares la confiança que tenen en l’escola i la seva participació, assistència i animació en totes les activitats que es porten a terme.
No  ens podem descuidar del suport que ens donen l’ajuntament i els nostres espònsors, que ja són més de 30 comerços i empreses del poble, sense la seva aportació aquest projecte esportiu no seria possible.
Aquesta és la nostra adreça web. Us convidem a visitar-la i consultar les novetats, imatges i informacions, prou interessants:

Moltes gràcies a tothom.
Junta Escola Futbol Base U.E. Balsareny


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.