dimecres, 17 de març del 2021

Torna el Tempo amb ‘Déjà Vu’

Des del passat mes d'octubre que la temporada d'espectacles teatrals familiars “Tempo" no havia pogut tornar a l’escena amb motiu de les restriccions per la covid.

El passat 7 de març, però, la sala Sindicat, amb l'aforament permès al complet i per tant amb totes les entrades exhaurides, ens va presentar, de la mà de la nostra dinamitzadora cultural Elisa Jorba, l'espectacle "Deja Vú" de la companyia Mag Edgard, el qual combina la màgia més espectacular dels grans aparells, amb la màgia més impactant de petit format.

Aquest conjunt de sensacions, sota una acurada posada en escena, va donar com a resultat un gran espectacle per a tota la família, del qual Balsareny ha tingut ocasió de gaudir.

El muntatge segueix en certa manera la definició d’un somiatruites com a persona visionària o que s’il·lumina fàcilment amb coses impossibles i estranyes, a través de la qual el Mag Edgard i els seus ajudants d’escena s’endinsen en un món on no hi ha límits per a la imaginació, i que fan embadalir un públic que veu com desapareixen i apareixen amb facilitat persones i objectes dalt de l'escenari, o com la cosa més estranya es converteix en allò més normal, fent que la il·lusió flueixi durant tota la funció.

Després de tant de temps sense poder-ne gaudir, felicitem els organitzadors de “Tempo” per fer-nos gaudir de la màgia que sorgeix de la seva bona feina, amb un bon espectacle i un públic agraït, que desitjava retrobar-se novament fent poble i fent cultura.
 
L’enhorabona i per molts anys!
 
Jordi Vilanova

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.