dissabte, 25 de gener del 2020

L'Ajuntament informa. Gener 2020




Festes de Nadal

Durant el mes de desembre s’han dut a terme diversos actes relacionats amb el Nadal: hem fet la primera encesa de llums de Nadal a Balsareny i l’exposició de diorames, hem fet cagar un tió gegant, els tallers infantils ArenaArt i de manualitats i ens han acompanyat durant aquestes festes dos arbres de Nadal.













A més, moltes entitats han ajudat a fer que aquestes dates tan especials encara ho siguin més, amb la tradicional Cursa Nadalenca del Club Ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada, l’arribada del príncep Assuan i la cavalcada de Reis de la Comissió de Reis, la campanya de Nadal de l’Associació de Botiguers i Comerciants de Balsareny, el concert de Nadal el dia de Sant Esteve amb la Coral Sant Esteve i la Polifònica de Puig-reig, el Poema de Nadal del la Coral Sant Esteve amb els Rapsodes,  Els Pastorets, el Quinto del Traginer de la Comissió de Traginers...







Agrair a tots els veïns la seva disponibilitat per guarnir els carrers de Balsareny amb els llums de Nadal, a tots els nens i nenes per l’ajuda prestada el dia 13 de desembre i fer possible que els llums il·luminessin els carrers durant totes les festes.


Via pública




Reasfaltem alguns carrers del casc antic i del la zona Nord del municipi amb una subvenció de 90.000€ de la Diputació de Barcelona. 





Sanegem el camí de la via amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de gairebé 5.000€.



Arranjament de camins forestals i dels horts.


Seguretat


Reforcem la seguretat del parc infantil de la plaça de la Mel amb un increment de l’alçada d’aquesta.


Noves tecnologies

Implantem un sistema de panys intel·ligents als locals municipals per facilitar l’accés i les reserves dels següents: pavelló, sala Sindicat, local de la plaça de la Mel.
Posem a disposició dels usuaris una App i una plataforma web. Hem fet la formació per a treballadors de l’Ajuntament i per a les entitats. Properarament es comunicarà la data d’implantació.


Escola





Arreglem el pati de la llar d’infants, afegim sauló i el deixem a nivell eliminant els perills existents.

Text i fotos: Ajuntament de Balsareny  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.