diumenge, 26 de gener del 2020

Els Pastorets tanquen la temporada amb èxit



El dia 19 de gener va tenir lloc la quarta representació, i última de la temporada, de l'obra Els Pastorets o l'adveniment de l'infant Jesús, de Josep M. Folch i Torres. 



La temporada havia començat, com sempre, el dia de Nadal, i les funcions d'entremig van ser els dies 29 de desembre i 12 de gener. Sota la direcció de Climent Ribera, i amb pràcticament tots els papers doblats, el grup ha mobilitzat, com cada any, més d'un centenar de persones, comptant actors i actrius, dansaires i tècnics de tramoia, vestuari, maquillatge, llum, so, taquilla i servei de bar.  



Igual que l'any passat, el nombre d'espectadors ha estat elevat i han donat mostres d'haver-s'ho passat bé; han pogut gaudir amb les innovacions d'estètica i dinàmica escènica, i ha aplaudit llargament al final de cada funció, cosa que fa que la junta de l'associació estigui més que satisfeta. 



La venda d'entrades s'ha distribuït entre la l'adquisició anticipada per internet (un 56%), venda anticipada presencial (un 21%) i en taquilla els dies de representació (un 32%). 




Les novetats de la temporada han estat el canvi del personatge d'en Rovelló pel de la Rovellona, més un decorat nou (dos rompiments de bosc) i millores en el vestuari i en la il·luminació. També s'ha estrenat un lloc web nou i un disseny nou per al cartell anunciador. 


En acabar la quarta funció hi va haver un ressopó en què la presidenta de l'entitat, Mercè Farràs, el president d'honor, Mn. Joan Bajona, i el director artístic, Climent Ribera, van agrair la bona feina de tot l'equip i van encoratjar tothom a continuar en aquesta línia. No hi van mancar unes sentides paraules evocant el nostre vicepresident, Esteve Díaz, que viurà en el record de tots. 




El dia 26 de gener hi va haver l'assemblea general extraordinària per valorar com ha anat tot plegat i escoltar comentaris i propostes de millora per al futur, i el tradicional dinar de germanor que va posar fi a una temporada que ha deixat un bon regust i moltes ganes de continuar fent una feina tan bonica amb la mateixa il·lusió. Volem donar les gràcies a tothom que hi ha participat i a tothom que ens ha vingut a veure; desitjar-vos que us ho hagueu passat molt bé i que l'any que ve hi puguem tornar.

Els Pastorets de Balsareny
Fotos: Jordi Sarri / Txus Garcia / J. Vilanova / R.C..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.