dilluns, 13 de gener del 2020

Un incident al bus

ACTUALITAT



El passat dia 8 de gener, els operaris de l'empresa que estava enquitranant alguns dels carrers nostre municipi es dedicaven a asfaltar el tram d'entrada al poble pel carrer de la Travessera.

La seva intervenció obligava els vehicles a desviar-se buscant una via alternativa, ja fos cap al carrer Bages o bé cap al carrer Barcelona direcció al carrer del Nord o al carrer de la Costeta, ja que hi havia cons i maquinària treballant al mig de la via, que els impedien el pas.



Cap a dos quarts de quatre de la tarda, un autobús de la companyia ALSA que cobria una de les línies regulars que passen pel nostre municipi va veure's atrapat en el fort canvi de rasant que fa la pujada del carrer Barcelona cap al carrer de la Costeta, quan el conductor va decidir prendre aquesta via, fruit potser d’una insuficient senyalització viària. El fet va ocasionar danys a la part posterior del vehicle.



L'Ajuntament havia avisat prèviament l’empresa de transports ALSA que no entrés al municipi per aquest accés, sinó que ho fes per l'altra entrada a Balsareny.

L'incident va fer que els ocupants del autobús, que eren tots fora del vehicle a l'espera de poder reprendre el viatge, haguessin de ser canviats a un minibús que ALSA va posar a disposició d’ells després d'una estona.



Mentrestant, tècnics de manteniment d’ALSA i el conductor del autobús treballaven per poder desencallar el vehicle. Finalment, després de gairebé dues hores atrapat, van aconseguir retirar l’autobús d’aquell indret.

Text i fotos: Jordi Vilanova









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.