dissabte, 18 de gener del 2020

Els Reis de l'Orient no fallen mai




Un any més, la cavalcada dels Reis de l'Orient ha estat fidel a la seva cita amb els nens i nenes que els esperaven amb il·lusió. De primer, van enviar el seu nunci, el Príncep Assuan, que va venir el dia 28 de desembre a rebre les cartes de la mainada. I el vespre del 5 de gener, acompanyats del seu majestuós seguici de patges, trompetes i tambors, Ses Majestats van desfilar pels carrers del poble; van saludar els residents del Casal Verge de Montserrat i van anar a adorar el Nen Jesús a l'església parroquial, on van ser rebuts pel senyor rector. Tot seguit van anar a la casa de la vila, on van ser rebuts per l'alcaldessa, regidors, hereu i pubilla, i van sortir al balcó a fer el seu tradicional parlament als balsarenyencs. A continuació, van fer la recepció per acollir la simpàtica salutació dels més menuts; i finalment es van distribuir per les cases del poble que esperaven si els portarien regals. I en devien portar molts, tot i que també van deixar un bon estoc de carbó per als que no havíem fet prou bondat.
Felicitem els organitzadors i als nombrosos voluntaris per haver muntat una festa tan bonica. El vostre esforç i compromís ha fet novament possible que la desfilada reial resultés màgica i molt lluïda. Gràcies i fins l'any que ve!

Sarment
Fotos: A. Selgas















  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.