dilluns, 22 d’abril del 2019

El goig de ser jove


BALSARENY AVUI

El passat 7 d’abril, la sala Sindicat acollia un any més l’espectacle de playback del Grup la Il·lusió del Casal de la Gent Gran, avui també centre cívic, davant d’una bona assistència de públic.

Com cada any, en dies propers a la Festa Major, el grup de persones entusiasmades amb la cultura musical del Grup la Il·lusió fan una representació, repetició del xou de l’any anterior, en aquest cas el del 2018, com a pròleg del que serà el nou espectacle actual de 2019.

Com sempre, cal destacar l’excel·lent vestuari ple de color i vistositat. Va obrir el teló la peça musical de la banda sonora de la pel·lícula Titanic, amb l’escenografia d’una embarcació. Amb un epíleg ple de color i molt ben airejat, la cançó “Despacito” posava el punt i final d’una d’aquestes tardes que Balsareny com a poble gaudeix tant un any més. L’espectacle, dividit en dues parts, va durar unes dues hores.

Finalment, des de la direcció es va convidar a tothom a la representació del nou espectacle xou, que tindrà lloc a finals de maig.

“Balsareny Avui” vol destacar l’increment dels actors masculins, dels quals hi havia una mancança respecte dels femenins, majoritaris.

És remarcable la tasca que, al llarg dels anys, porta a terme aquest Grup la Il·lusió del Casal de la Gent Gran. Com el seu mateix nom indica, és amb molta il·lusió que s’esforcen de valent preparant els seus espectacles artístics, vistosos, variats i entretinguts, amb una gran qualitat artística, un vestuari i un maquillatge esplèndids i unes interpretacions musicals i coreogràfiques molt treballades. Tot plegat fa que els seus membres s’ho passin molt bé assajant, i també el públic que gaudeix de les representacions: els aplaudiments que reben són un premi merescut a la bona feina d’aquest grup incansable. Per molts anys!

Josep Gudayol i Puig


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.