divendres, 19 d’abril del 2019

Bona Festa Major!




Com que el Sarment d’abril sortirà en plena Festa Major de Balsareny, que enguany arriba immediatament després de la Setmana Santa, us oferim una selecció dels principals actes que componen el programa de la Festa:

Dimarts, 23 d’abril – Sant Jordi

Parades de roses i de llibres. Festa Majora l’Escola Guillem: “La llegenda de Sant Jordi” (cicle inicial); lectura i escriptura de poemes (cicle mitjà); “Any Brossa” (cicle superior); venda de polseres Candela a benefici de l’Hospital de Sant Joan de Déu; venda de punts de llibre solidaris 2Save the Children”; assaig de la cantata “A de Brossa” (alumnes de 6è). A la Biblioteca,Premis Literaris Sant Marc, amb l’Escola de Música.

Dimecres, 24 d’abril

Cercavila. Espectacle “Dragon ST” per la Companyia JAM. Pregó de Festa Major. Repic de campanes. Piromusical.

Dijous, 25 d’abril – Sant Marc

Bonjorn al veïnat, pels Bastoners. Missa amb la Coral Sant Esteve. Benedicció i repartiment del Panet de Sant Marc. A la plaça de l’Ajuntament, Balls tradicionals: Geganters i Grallers de Balsareny; Geganters i Grallers Els K+Sonen de Balsareny; Bastoners de Balsareny; Bastoners i Ball de la Faixa de l’Escola Guillem; Dansaires dels Pastorets de Balsareny. Cafè-concert al Casino, amb la Cobla La Principal de Manresa. Teatre al Sindicat: “Diario de un cuarentón”, amb Andrés Torres.

Divendres, 26 d’abril 

Ball amb Pep i María José, al Centre Cívic. Botifarrada popular a la plaça Roc Garcia. Al Sindicat, “Animal DG” i Concert amb Doctor Prats.

Dissabte, 27 d’abril   

A la plaça de la Mel, espectacle de carrer, amb “El teatre arrossegat de Catalunya”, per Teatre Un. Al Trull, Cagada de la Mula, organitzat per la Comissió de la Festa dels Traginers. Concurs de pesca infantil, per la Societat de Pescadors. Al Sindicat, Ball de Festa Major i Concert de Festa Major, amb l’Orquestra Rosaleda.

Diumenge, 28 d’abril

Dia Internacional del Gos de rescat. Trobada i Plantada de Gegants, cercavila i ball de Sant Marc, organitzat pels Geganters i Grallers de Balsareny. Ruta pel Terme. Exposició de Cotxes clàssics. Lliurament dels premis del Concurs de Pintura a l’Aire Lliure (celebrat el dissabte 13 d’abril). Al Sindicat, teatre: “Orgasmes”. A la plaça Roc Garcia, Espectacle de cloenda de la Festa Major amb làser i música. I a part del programa d’actes, és el dia de les Eleccions generals a les Corts espanyoles.

Vegeu-ne més detalls al Programa de la Festa. Desitgem que tingueu una bona Festa Major i que gaudiu dels actes programats entre l’Ajuntament i les entitats locals.

Sarment

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.