dimarts, 15 de novembre del 2016

Comissió de Reis: Implica-t'hi!

SOCIETAT



Implica’t!

En nom de la Comissió de Reis de Balsareny ens adrecem a vosaltres, el poble, per explicar-vos què era això que ens amoïnava tant, què volien dir els missatges continus a les xarxes socials des de feia temps i el perquè de les pancartes durant la Fira d’Entitats del passat mes d’octubre.

Ja feia temps que vèiem que la cosa no anava del tot bé, ja sigui perquè cada vegada disposàvem de menys mans per dur a terme tota la preparació, com per la manca de motivació en veure que el poble no responia a les nostres reiterades crides. És cert que la nostra feina es focalitza bàsicament en el dia del Príncep Assuan i la Cavalcada dels Reis Mags, però també és cert que, per tal que aquests actes llueixin, cal esforç, dedicació i sobretot, col·laboració de la gent del poble durant les festes i diversos mesos previs.

Alguns membres que havien format i formaven part de la Comissió tenien ganes de cedir el seu lloc a noves incorporacions. Altres, teníem ganes de continuar, però érem conscients que soles no podíem ocupar-nos de tot el que comporta, encara que des de fora sembli poca cosa.

Així doncs, en veure que totes les alertes que s’havien fet no eren suficients, vam decidir plantar-nos davant del poble. Primer ho vam fer mitjançant un missatge de text via xarxes socials, el qual no va tenir gaire èxit. Seguidament, aprofitant la celebració de la Fira d’Entitats, vam decidir renunciar al taller de manualitats que organitzàvem habitualment per als nens del poble durant la fira, amb l’objectiu de captar la vostra atenció i, finalment, sembla que vam aconseguir fer un pas endavant.

Hem aconseguit  formar una àmplia junta, que creiem que ens permetrà poder fer  els actes de la diada de reis que el nostre poble es mereix. Estem contents de com estem començant a treballar, i l’ambient que es respira és d’il·lusió.

Malgrat tot, la feina no està enllestida, tot just estem començant, i ara el que us volem demanar és que ens ajudeu a fer-ho possible. Entre tots hem d’aconseguir que petits i grans puguin gaudir de la nit més màgica de l’any.

Per això, volem assenyalar que la feina que comporta l’organització dels nostres actes ens obliga a començar a preparar-ho tot ben aviat, per tant, us agrairíem que si teniu pensat col·laborar amb nosaltres, ens ho féssiu saber com més aviat millor, a ser possible, abans del 15 de desembre. Recordeu que tothom pot participar-hi, tant els més joves com els més grans. Encara que no us ho sembli tots podeu ajudar-nos, i és per això que us diem: Implica’t, i fem entre tots una gran Cavalcada de Reis! Us hi esperem!

Com cada any, els principals actes que preparem són els següents:

VINE A REBRE EL PRÍNCEP ASSUAN! El dia 17 de desembre a la Sala Sindicat a les 18h. S’oferirà berenar com a novetat respecte els anys anteriors.

CAVALCADA DE REIS. El dia 5 de gener, a les 18h. Recordem que a partir de les 17h es vendran fanalets a la plaça Ricard Viñas.

CONTACTE: reisdebalsareny@gmail.com, número de contacte: 609 169 412 (Gemma Ribalta), 678 173 215 (Gemma Novell) i 650 299 142 (Alba Novell).

La Comissió de Reis de Balsareny
Foto: A. Selgas, Reis 2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.