dissabte, 17 de setembre del 2016

Presentació del tràiler d’ALTAFULLA



El divendres 16 de setembre es va presentar el tràiler de la sèrie Altafulla a la Sala el Sindicat de Balsareny. Aquest acte va servir per presentar el projecte, que molta gent no coneixia en profunditat. La sèrie, de quatre capítols, ha estat creada per Mireia Ferré i Marc Comabella. A l’acte, hi va assistir un nombrós públic, així com també diversos mitjans de comunicació.

El projecte consta de quatre capítols, cadascun dels quals té un eix propi. Alguns dels temes que s’hi tracten són l’amor, la traïció, la felicitat... La sèrie compta amb una trentena d’actors, molts dels quals són de Balsareny. Per dur a terme el projecte, s’ha requerit un equip humà d’unes dues-centes persones. A més, ha calgut la participació de col·laboradors, patrocinadors, organismes, empreses i particulars que han col·laborat en la realització del projecte.

L’acte va començar amb la visualització del tràiler de la sèrie. Després, es van presentar els membres de l’equip directiu, que són els següents: Mireia Ferré (coguionista de la sèrie), Marc Vilardell (cap de so), Marc Freixa (cap de fotografia), Imma Pladevall (directora artística), Arcadi Soler (producció i coordinació) i Marc Comabella (director general de la sèrie). Els membres de l’equip van presentar el projecte al públic i, al final, es va obrir un torn de preguntes.

Des de diumenge 17, el tràiler de la sèrie es pot veure a la pàgina següent: 
https://www.youtube.com/watch?v=RC4Y6pQbqM0

Laia Riu
Fotos: Sarment/Altafulla












Vegeu més fotografies i informació a:  https://www.facebook.com/altafullalaserie/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.