dijous, 15 de setembre del 2016

EMMB


Escola Municipal de Música
Setembre 2016

Què tal l’estiu? Nosaltres ja hem arrencat i anem a plena marxa. Aquest curs l’hem iniciat amb una seixantena d’ alumnes matriculats. Tal com vam fer el curs passat, les classes de Sensibilització les fem a l’Escola Guillem; la mestra és la Berta Moreno, professora de piano i llenguatge musical. En Toni Garrido, professor de flauta, dirigeix també les corals, el cor jove i la coral d’adults. A més, en Toni dirigirà una nova edició del taller de percussió corporal. En Marc Borau es fa càrrec del combo, a part de dirigir l’aprenentatge dels seus nombrosos deixebles de guitarra. En Pau Bombardó fa les classes de bateria, de percussió, i també porta els grans grups instrumentals. Aquest curs repetim el taller de percussió per als alumnes de 5è curs de l’Escola Guillem. Com a novetat, hem preparat una assignatura de tècniques de batucada, dirigida als integrants de les agrupacions de batucada del poble que vulguin millorar la seva tècnica percussora i rendiment físic.

Només ens resta recordar-vos que l’Escola Municipal de Música està oberta a tot el poble i que qualsevol persona que toqui, ni que sigui una mica, un instrument, o que tingui il·lusió per aprendre’n, pot posar-se en contacte amb nosaltres i concertar una classe sense cap càrrec durant la qual li avaluarem el nivell i li prepararem un pla d’aprenentatge. Animeu-vos, ja sabeu on som!


EMMB 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.