divendres, 19 de setembre del 2014

XI Setmana de la Joventut


El jovent de Balsareny es va trobar del 3 al 7 de setembre per celebrar, un any més, la Setmana de la Joventut a Balsareny. Va ser una setmana plena d’actes que va comptar amb la participació d’una gran quantitat de gent.

La setmana va començar dimecres a la plaça de l’Ajuntament amb el pregó. Seguidament, més de 20 grups van participar al joc de nit i van anar de punta a punta de Balsareny realitzant totes les proves.
El dijous al vespre es va fer el cinema a la fresca que, des de l’any passat, compta amb dues pel·lícules: una d’infantil, Brave, i una d’adults, Intocable. La pluja va impedir que la segona pel·lícula es projectés a la piscina municipal i es va traslladar al Sindicat.

Les amenaces de mal temps també van afectar el sopar popular del divendres i el concert del dissabte, que també es van traslladar al Sindicat. Després del sopar, hi va haver l’actuació de dos monologuistes, Oswaldo Digón i Dani Pérez, que van fer que la sala del Sindicat s’omplís de rialles durant tota l’actuació.

El dissabte, com cada any, es va convertir en el dia d’embrutar-se. Al matí, els més petits van participar a la Garri’n’kana infantil i a la tarda va ser el torn dels més grans. A més d’una gran participació, la Garri’n’kana va comptar amb un nombre elevat de públic que es va desplaçar fins al camp on se celebrava per gaudir de l’espectacle. 


A la nit, la rebentada del porc va anar seguida del correabeuradors, que van recórrer tots els carrers de Balsareny amb música molt animada. Finalment, el dia va acabar al Sindicat amb el concert de Séptimo A, Arradio Rossita i Arradio Rossendo.

L’últim dia de la setmana també va estar ple d’activitat. Al matí els més menuts van participar a la festa de l’escuma i a la tarda es va celebrar la baixada d’andròmines i trikes. La setmana va acabar amb l’obra de teatre Gagsontrix de la companyia Puntmoc.

Tal com es va dir durant el pregó de la festa, aquest any ha estat un any de canvis al Consell de Joventut. Molta gent ha marxat i n’ha arribat de nova. Però això, des del Consell de Joventut, voldríem donar a tota aquesta gent el reconeixement que es mereixen. Voldríem donar-los les gràcies per la feina feta, ja que gràcies a ells s’ha pogut celebrar any rere any la Setmana de la Joventut. També voldríem agrair a tots aquells que heu arribat aquest any i que heu fet possible que la festa no es perdi. Per últim, voldríem agrair la gran participació que hi ha hagut en els actes de la festa. Moltes gràcies!

Consell de Joventut
Fotos: Consell de Joventut


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.