divendres, 17 de juny del 2022

Tempo: ‘El llop i les set cabretes’

 
 
El passat 5 de juny la companyia de teatre Xip Xap, de Lleida, tancà la temporada del cicle d'espectacles familiars Tempo, fins al 4 setembre, quan es tornarà a reprendre, tal com se'ns anuncia.
 
Amb l'espectacle "El llop i les set cabretes", els actors i titellaires Òscar Ribes i Jordi Granell ens expliquen les situacions creades pel joc col·lectiu de les cabretes germanes i l'astúcia del llop per aconseguir el botí. La companyia ens mostra un joc dramàtic divertit, al qual afegeixen una reflexió sobre la cultura agrícola i ramadera dels pobles de muntanya. Una bona interpretació del conte tradicional, de la qual el públic del Sindicat va poder gaudir.
 
Fent una valoració de la temporada d'espectacles familiars Tempo, considerem que Balsareny ha tingut la sort, i qui sap si el privilegi, de comptar amb grans espectacles, gràcies al bon treball de les companyies teatrals que ens han visitat, i de l’organització del Cicle. En ocasions, però, hi ha hagut força seients buits a la sala polivalent; una llàstima, vista la qualitat dels espectacles que s'hi ofereixen. Des de Sarment, novament, animem a participar-hi.
 
A la represa del setembre ens avancen que ens oferiran: "Welcome to my head», un espectacle frenètic, ple d’humor en què l'intèrpret, Kerol, ens sorprendrà amb una miscel·lània de peces de circ úniques; guardonat amb la medalla de plata en el 32è Festival Mondial du Cirque de Demain a París i la Medalla d’Or del Daidogei World Cup a Shizuoka (Japó), entre altres premis. T'ho perdràs? Vine i participa del cicle d'espectacles familiars Tempo!
 
Jordi Vilanova
Fotos: Xip Xap
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.