dilluns, 20 de juny del 2022

‘Els Ametllers’ a Sitges

 
 
El passat 19 de juny, l’Associació Els Ametllers va organitzar una excursió a la vila de Sitges (Garraf). Prop de 40 persones van poder gaudir d’una estada en aquesta bonica població costanera, que a la bellesa de les seves costes i dels seus edificis medievals i modernistes, afegeix, per les festes de Corpus, l’al·licient de les seves esplèndides catifes de flors. Un concurs en què els carrers rivalitzen en creativitat artística, i on es fan servir cap a 30.000 dotzenes de clavells, a més d’altres flors i de gespa, per cobrir de color i de perfum quilòmetres de carrers. També s’hi celebra la centenària exposició de clavells i una mostra de bonsais, i els veïns decoren les façanes i balcons de les cases amb clavells i geranis. Tot plegat, una cosa digna de veure, i que als més grans va recordar, salvant les naturals distàncies, les antigues catifes de Corpus amb què alguns carrers de Balsareny s’engalanaven al pas de la processó de Corpus.
El viatge va incloure un esmorzar pel camí, un dinar amb animada sobretaula i ball i l’obsequi d’una caixeta de maduixes a cada comensal. Va ser una jornada molt completa que va agradar molt als que hi van participar.
 
Text i fotos: Associació Els Ametllers

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.